Real Estate Consultants

360° Virtuele previews

De huidige maatschappij eist veel van de mens. Werk, kinderen, huishouden, vrienden, sport, hobby’s,… noem maar op. Tijd is er nooit genoeg.

Na onderzoek heeft Home Consult vastgesteld dat druk bezette mensen veel minder snel over gaan tot het aankopen van vastgoed. De reden is niet ver te zoeken. Door het tekort aan tijd wordt het effectief bekijken van een pand vaak uitgesteld of gewoonweg niet uitgevoerd. Een gemiste kans vinden wij!

Speciaal voor hen heeft Home Consult de oplossing “360° Virtual previews” ontwikkeld. Dankzij de haarfijne kwaliteit van onze Virtual Tour kan je van op het werk, in de zetel, tijdens een wandeling in het park van Tervuren,… de woning van je dromen bekijken, alsof je er echt aanwezig bent.
Onze professionele fotograaf maakt steeds enkele ruimtes ontoegankelijk. Dit zorgt er voor dat druk bezette kandidaat-kopers sneller over gaan tot het bezoeken van de woning. Wat natuurlijk zorgt voor meer kans op een geslaagde verkoop.

Om het nog levensechter te maken nodigt Home Consult u geheel vrijblijvend uit in haar kantoor te Sterrebeek om via een Virtual Reality-bril (VR-bril) één of meerdere panden virtueel te bezoeken. Slechts 1 verplaatsing naar ons kantoor en u past elke woonst, net alsof u een trui past in de winkel. (gelieve hiervoor een afspraak te maken zodat 1 van onze verkoop-experten u professioneel kan begeleiden)

Bovendien krijgt u er na het uitproberen van onze Virtual Reality een GRATIS VR-BRIL bovenop! Zo kan u deze fenomenale evolutie op elk moment ervaren. Waar, wanneer en met wie u maar wil…

TIP : Je kan de panden waar een 360° Virtual previews werd gemaakt herkennen aan het 360° logo op de pandfiche.
Je kan ze zowel bekijken met :
  • Je smartphone zonder VR-bril (= je dient je scherm te bewegen en te “tappen” op het scherm om van ruimte te veranderen
  • Je smartphone met VR-bril (= je plaatst je smartphone in de VR-bril en “tapt” net voor de start op het “bril-logo”. Hierdoor wordt je scherm opgesplitst, wat een levensecht effect gegarandeerd.)
  • Je pc of laptop: Je kan bewegen met je muis en dient te klikken om je te verplaatsen.

Had jij graag een 360° Virtual previews presentatie gehad van je woning of appartement gelegen in Sterrebeek, Tervuren, … en omstreken, of natuurlijk in één van de Brusselse gemeenten? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.