Real Estate Consultants

€ 324.500 ref.: 4170942
Contacteer ons voor meer informatie

Te koop - Appartement in Kortenberg

Leuvensesteenweg 175
3070 Kortenberg
  • 2
  • 104 m²
  • 1

Beschrijving

GENIET MEE VAN HET VERLAAGDE BTW TARIEF NAAR 6% bij de aankoop van een nieuwbouwappartement in het project PRINSENHOVE. Contacteer ons voor de voorwaarden!

Tussen de historische hoven en hoeves van het Dijleland nestelt zich een nieuw, levendig woonproject: welkom in Residentie Prinsenhove. Een plek die de lokale geschiedenis omarmt en verrijkt met een moderne toets. Het ACHTERLIGGENDE project verenigt vernieuwbouw en nieuwbouw in een levendig woonproject, voor jong en oud. Ook als toekomstgerichte investering vinkt dit woonproject alle vakjes af.


Dit nieuwbouwproject ligt op een toplocatie in het levendige Kortenberg, pal in de groene gordel tussen Leuven en Brussel, op wandelafstand van het centrum van Kortenberg en Nossegem, het is uitstekend bereikbaar met de wagen en bovendien ligt er een bushalte voor de deur en een treinhalte op wandelafstand.

Het in ere herstelde gebouw aan de Leuvensesteenweg blijft als herkenningspunt maar tevens een uithangbord voor de commerciële ruimte die zich op het gelijkvloers bevindt. Deze worden in een latere fase verkocht.
DAARACHTERverrijzen nieuwbouwappartementen die verbonden worden door een centrale, groene oase. Ideaal om even te ontspannen en buren te ontmoeten. De door een landschapsarchitect aangelegde tuinen en ruime terrassen bieden bewoners nog meer ademruimte.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt, dat spreekt voor zich bij de bouwheer DCA. Want... u geniet pas echt als u zorgeloos woont.
Ze zijn bovendien allemaal BEN (Bijna-Energie-Neutraal), waarvoor er stevige premies bestaan en u op de onroerende voorheffing een korting krijgt. Sommige banken verlenen zelfs voordeligere kredieten.
Alle gebouwen van Prinsenhove zijn van kelder tot dak voorzien van kwalitatieve materialen en geavanceerde installaties om optimaal comfort en maximale duurzaamheid te bieden. Zo wordt er een energiezuinige vloerverwarming, warmtepompen en een systeem voor regenwaterrecuperatie geplaatst. Met de inrichting doet u natuurlijk uw eigen ding.

Het totale project omvat 3 gebouwen met in totaal 40 appartementen, 6 penthouses en 1 commerciële ruimte.


Prijzen vanaf 314.500 Euro excl kosten.


Aan parkeerplaats is er ook geen gebrek: bovengronds zijn er 23 parkeerplaatsen én een bezoekersparking, ondergronds zijn er nog eens 66 parkeerplaatsen, 128 fietsenstallingen en 33 bergingen.

Benieuwd naar alle details over deze appartementen of dit project? U kan alle informatie vinden op www.prinsenhove.be.
Wij maken graag een afspraak met u! Bel ons vandaag nog voor een afspraak op het nummer 02/731 07 07 of mail via prinsenhove@home-consult.be

Financieel

Prijs
€ 324.500
Ter beschikking stelling
Bij oplevering

Algemeen

Staat
Nieuw
Verdieping
2
Garage
Ja

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
104 m²

Indeling

Keuken
Ja (volledig geïnstalleerd)
Berging
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

Ramen
Pvc
Type verwarming
Warmtepomp

Neem contact met ons op

Appartement Kortenberg
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon