Real Estate Consultants

€ 416.997 ref.: 4592083
Contacteer ons voor meer informatie

Te koop - Gelijkvloerse verdieping in Wezembeek-Oppem

Molenweg 8-16 bus 10.01
1970 Wezembeek-Oppem
  • 2
  • 97 m²
  • 1

Beschrijving

Residentieel wonen in een uniek groen kader.

Centraal gelegen in Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van Brussel en alle grote invalswegen, bevindt zich Terra Verde. Dit stijlvol woonproject omvat 22 twee- en drieslaapkamer-appartementen. De inrichting en aankleding van je appartement bepaal je nog helemaal zelf. Hoewel de standaard voorziene materialen zowel esthetisch als kwalitatief van het hoogste niveau zijn, kan je zelf nog keuzes maken voor vloerbekledingen, het uitzicht van je Bulthaup-keuken tot badkamer en binnendeuren: keuzes die jouw woondroom uniek maken.

Alle appartementen hebben één of meerdere zeer ruime terrassen van waar je uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin: een sterk staaltje tuinarchitectuur van de hand van de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz.

Je wagen staat veilig gestald in de ondergrondse garage van het gebouw.

Wonen in Terra Verde is tevens future-proof. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp en 3 zonnepanelen, zodat de technieken van morgen als standaard van vandaag worden gehanteerd.

In dit type GELIJKVLOERS appartement met een bruto oppervlakte van 97 à 99m² bevinden zich een ruime woon- en eetkamer met luxueus uitgeruste keuken - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - berging en ieder appartement heeft 2 terrassen met een totale bruto oppervlakte van 36 à 48m².

Benieuwd naar alle details over dit appartement of dit project? Wij maken graag een afspraak met u! Bel ons vandaag nog voor een afspraak op het nummer 02/731 07 07 of mail via immo@home-consult.be

Financieel

Prijs
€ 416.997
Onder BTW stelsel
Ja
Ter beschikking stelling
Bij oplevering

Algemeen

Staat
Nieuw
Terrassen
2
Terras 1
33 m²
Garage
Ja

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
97 m²

Indeling

Keuken
Ja (volledig geïnstalleerd)

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Warmtepomp
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee

Neem contact met ons op

Gelijkvloerse verdieping Wezembeek-Oppem
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon