Real Estate Consultants

Vastgoed investering met maximale rendement

U wil investeren in vastgoed - huizen, appartementen of bouwgronden -, in de regio Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…) of net er buiten (bv. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, …)?  Neem dan nu contact op met het Home Consult-team. Wij helpen u graag verder.

Vastgoed heeft al bewezen een (steen)goede investering te zijn. De keuze tussen een minimale intrest van de bank, risicovolle aandelen of een veilige vastgoedinvestering, is voor vele mensen snel gemaakt.

Om uit een vastgoedinvestering het maximale rendement te halen, dien je echter wel rekening te houden met een aantal belangrijke factoren. Bijvoorbeeld kopen op de juiste locatie met een potentieel grotere prijsstijging, of het type vastgoed (Appartement? Kleine woning? Villa?) op een bepaalde locatie,… .
Wat is de tendens in de huurmarkt? Welk type vastgoed verhuurt goed aan expats? …?
Om deze zaken te weten dien je de markt van binnen en van buiten te kennen. Daarom biedt Home Consult de geheel vrijblijvende “Investment talk”.

Stel al uw vragen aan iemand van ons team, of deel je gedachtegang en leg je ideeën op tafel. Wij geven geheel vrijblijvend en objectief ons investeringsadvies, maken een rendementsstudie, en helpen je ook graag op juridisch en fiscaal vlak verder.

“Waarom is het zo belangrijk om te beleggen met kennis van zaken?

Als u belegt met kennis van zaken zal u:
  • vlot verhuren en aldus een minimale leegstand ervaren;
  • kunnen genieten van hoge huuropbrengsten (+ jaarlijkse indexatie van de huur);
  • bij een eventuele herverkoop kunnen genieten van een maximale meerwaarde.
Dit alles leidt tot een optimale vastgoedinvestering aan een maximaal rendement.

Bovendien kan je beroep doen op de dienst “(Expat-)verhuur” van Home Consult. Ons team vindt met veel enthousiasme (en na een grondige selectieprocedure), een kwalitatieve huurder die de huur betaald en daarenboven je woonst onderhoud.

Heeft u helemaal geen zin in de technische, juridische en menselijke kant van het verhuren?
Kies dan voor de dienst “Beheer”. Zo neemt Home Consult de kopzorgen van u over en kan u zorgeloos genieten van uw vastgoedinvestering. Dit zoals altijd met onze persoonlijke aanpak.

Wil je meer informatie over het investeren in vastgoed in de regio Sterrebeek, Tervuren, en om streken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. “Het kan je alleen maar verrijken”.
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.