Real Estate Consultants

Kopers

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement of woning in de regio Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…) of net er buiten (bv. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, …)?

Neem dan nu contact op met het Home Consult-team. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het aankopen van een nieuwbouw appartement of woning.

Met welke extra kosten dien ik rekening te houden bij het aankopen van een nieuwbouwappartement of woning? Hoe zit het nu met de registratierechten of de 21% btw? Een nieuwbouwproject wordt vaak verkocht op plan. Waar dien ik op te letten om zeker te zijn dat ik krijg waar ik voor heb betaald/ga betalen? Hoeveel zou de huurprijs van dit appartement/deze woning bedragen? En wat is mijn rendement indien ik het verhuur?
Wil je een antwoord op al deze vragen van een professional die de markt rond Sterrebeek, Tervuren en om streken door en door kent?

Contacteer
ons dan geheel vrijblijvend voor een gesprek met één van onze nieuwbouw-experten. We helpen u met veel plezier verder. Ook met uw zoektocht naar nieuwbouw helpen wij u graag verder. Twijfel niet om een kijkje te nemen in onze nieuwbouw-portefeuille.

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.