Real Estate Consultants

Terug naar nieuwsoverzicht

Zomertip: een zeecontainer als zwembad

Met een zeecontainer bespaar je je heel wat graafwerk, torenhoge kosten en het is een stuk duurzamer dan een opblaaszwembad dat vaak snel stuk gaat of je gras naar de vaantjes helpt. Een zeecontainer mag op het eerste zicht dan een vreemde oplossing lijken, je kan er mooie resultaten mee bekomen en er zijn ondertussen bedrijven die er zich in gespecialiseerd hebben.

Het Canadese Modpools is zo een bedrijf dat heel leuke pareltjes op de markt brengt, tegen een schappelijke prijs en met een verbluffend resultaat. Ze zorgen voor sterke en stabiele zeecontainers, die nog voor een stuk naar eigen smaak aangepast kunnen worden. Zo kan je een raam in je container laten installeren voor een fantastisch visueel effect en/of meer lichtinval.

Zeecontainers met heel wat opties

Omwille van het feit dat je je zwembad niet hoeft in te graven bespaar je niet enkel heel wat kosten, je kan het nog verplaatsen ook. Zelfs bij een verhuis is dit zwembad niet verloren en kan je het simpelweg meenemen. De containers worden ook voorzien van een waterzuiveringssysteem en ook verwarming is mogelijk. Zo geniet je als je wil het hele jaar door van je zwembad, met de snelverwarmer die je water in een mum van tijd op temperatuur brengt.

Hou je van nog wat extra luxe? Er zijn zelfs modellen verkrijgbaar met een ingebouwde jetstream en bubbelbad. Heerlijk! Uiteraard ben je helemaal mee met je tijd en bedien je al deze functies met de app op de smartphone. Zo kun je je zwembad al laten opwarmen tegen dat je moe en afgepeigerd thuis arriveert of wanneer je nog in je bed ligt en wel een ochtendduik ziet zitten.

Wat zoveel luxe en pret moet kosten? Al vanaf 25.000 euro haal je een zeecontainer in huis. Best schappelijk, maar als handige klusser kan je misschien zelf wel aan de slag?

bron: Vlan.be

Dit artikel delen op