Real Estate Consultants

Vastgoedontwikkelaars

Bent u een klein- of grootschalig vastgoedontwikkelaar dat graag wenst te investeren in de regio Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…) of net er buiten (bv. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, …)?

Neem dan nu contact op met het Home Consult-team voor een vrijblijvend gesprek over vastgoedontwikkeling. Wij helpen u graag verder.

Bij het realiseren van een nieuwbouwproject komt heel wat bij kijken. Indien u graag een maximale winst wenst te bereiken met uw project, dient u rekening te houden met een hele hoop factoren. Naar welk type appartement/woning is er het meeste vraag op een bepaalde locatie? Uit welk type haal je meer winst? Wat is de maximale grondwaarde per unit? Wat is een realistische huurwaarde? Hoeveel rendement behaal je met dit project? Waar dien je op te letten om de dienst stedenbouw van de desbetreffende gemeente aan zij te houden? Dit zijn nog maar enkele van de vele cruciale vragen die rijzen wanneer het gaat over vastgoedontwikkeling.

Heeft u een grond op het oog of bent u reeds eigenaar van een perceel in de regio van Sterrebeek, Tervuren, Kortenberg, Brussel,… en omstreken? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek met één van onze nieuwbouw-experten.

Bent u al in fase van realisatie en wenst u meer te weten over onze aanpak van verkoop van nieuwbouwprojecten?
Laat het dan zeker horen. Wij vertellen u graag meer over onze op maat gemaakte aanpak. Elk project is immers anders. Virtuele voorstelling van uw project, 3D rendering, print, online marketing via oa. Social media, mailings naar een specifieke doelgroep,… noem maar op. Alles voor het realiseren van een verkoop aan de maximale waarde.

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.