Real Estate Consultants

Zorgeloos beheer van je vastgoed

U wenst uw woning of appartement gelegen in de omgeving van Sterrebeek, Tervuren, Kortenberg,… en omstreken, laten beheren door Home Consult? Tevens wenst u een goede huurder en geen kopzorgen? Neem dan nu contact met Home Consult.

Vastgoed wordt aanzien als een goede investering. Alleen heeft de “gewone burger” vaak geen zin in het onderhoud, kent hij/zij niet de juiste techniekers,… En dan zwijgen we nog van het afhandelen van problemen met de huurder,… . Of u wilt zorgeloos genieten van uw oude dag en van uw rendement?

Daarom biedt Home Consult de oplossing “Zorgeloos beheer van je vastgoed”.

Ook voor druk bezette investeerders is dit de perfecte oplossing. De mogelijkheid hebben om een goed rendement te behalen in vastgoed, zonder al de kopzorgen. Fantastisch toch?

Of vertrekt u zelf als expat naar het buitenland? Ook dit zien wij vaak terugkomen. Wij nemen de kopzorgen rond uw woning/appartement met plezier in handen. Zo krijgt u het eigendom onderhouden en netjes terug en dient u niets te regelen vanuit het buitenland.

Welke kopzorgen haalt de dienst “beheer” van Home Consult nu juist weg?

Ons team zal steeds trachten om de eigenaar volledig te “ontzorgen”. Alles wordt van A tot Z voor de eigenaar geregeld. Zowel op administratief, juridisch, technisch als financieel vlak.
Zo wordt er onder andere gezorgd voor:

 • een grondige screening en selectie van potentiële huurders;
 • een juridisch accurate en volledige huurovereenkomst (deze kan desgewenst in naam van de eigenaar worden ondertekend);
 • de vertegenwoordiging van de eigenaar tijdens de ingaande plaatsbeschrijving, uitgevoerd door een externe expert naar keuze;
 • de teller overdracht tussen ingaande- en uitgaande huurder;
 • de opvolging van de maandelijkse betaling van de huur;
 • de nodige herstellingen en/of kleine renovatiewerken door een vast team van techniekers (het is uiteraard mogelijk uw eigen techniekers aan te stellen). Er wordt (tenzij anders gewenst) steeds gewerkt met onze “betrouwbare partners”. Zij staan 7 op 7 te onzer beschikking;
 • de uitgaande plaatsbeschrijving waarbij we toezien dat u als eigenaar de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft;
 • het nodige onderhoud tijdens leegstand tot een nieuwe huurder gevonden wordt (LET WEL: tijdens leegstand betaalt u als eigenaar geen beheersvergoeding).

Los van al deze zaken zal Home Consult fungeren als een betrouwbaar contactpersoon voor de huurder. Heeft je huurder vragen, opmerkingen en/of problemen? Dan kan hij/zij zich steeds richten tot één van onze beheer-experten.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor het beheren van uw woning of appartement gelegen in de regio van Sterrebeek, Tervuren, Kortenberg, Brussel,… en omstreken.

“Het eerste, oriënterende gesprek voelde direct goed. Zij legden uit wat en hoe zij voor ons van betekenis konden zijn, terwijl wij onze wensen, eisen en verwachtingen duidelijk meegaven. Het resultaat was een beheersovereenkomst, waarbij Home Consult optreedt als huisbaas, beheerder en contactpersoon. Ook de financiële afhandeling wordt volledig door Home Consult verzorgd. Kortom, geen zorgen aangaande ons huis terwijl wij in het buitenland vertoeven.”

Overtuigde klant

 • Stijn en Nele Smet, Sterrebeek
  We zijn met Home Consult in contact gekomen bij de aankoop van ons nieuwe huis en voelden ons onmiddellijk op ons gemak. Geen opdringerigheid of verbloeming van het pand en we kregen zoveel tijd als n...
 • Marc Zwaenepoel, Kortenberg
  "Wij zijn na het eerste contact in vertrouwen op het voorstel tot samenwerking ingegaan en geen minuut spijt van gehad. Je zou het in deze korte verwoording kunnen samenvatten als een mengeling van vr...
Meer getuigenissen

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.