Aanbod

Uw project ook verkopen met Home Consult?

Ontdek onze meerwaarde

Gerealiseerde projecten

 • RESIDENTIE PRINSENHOVE
  VERKOCHT

  RESIDENTIE PRINSENHOVE

  Kortenberg
  Woonproject Prinsenhove – 100% VERKOCHT

  Tussen de historische hoven en hoeves van het Dijleland nestelt zich een nieuw, levendig woonproject: welkom in Residentie Prinsenhove. Dit nieuwbouwproject ligt op een toplocatie in het levendige Kortenberg, pal in de groene gordel tussen Leuven en Brussel, op wandelafstand van het centrum van Kortenberg en Nossegem, het is uitstekend bereikbaar met de wagen en bovendien ligt er een bushalte voor de deur en een treinhalte op wandelafstand.
  Het in ere herstelde gebouw aan de Leuvensesteenweg blijft als herkenningspunt maar tevens een uithangbord voor de commerciële ruimte die zich op het gelijkvloers bevindt. Daarachter verrijzen nieuwbouwappartementen die verbonden worden door een centrale, groene oase.
  Alle appartementen worden volledig afgewerkt, dat spreekt voor zich bij de bouwheer DCA. Want... u geniet pas echt als u zorgeloos woont.
  Ze zijn bovendien allemaal BEN (Bijna-Energie-Neutraal), waarvoor er stevige premies bestaan en u op de onroerende voorheffing een korting krijgt.
  Alle gebouwen van Prinsenhove zijn van kelder tot dak voorzien van kwalitatieve materialen en geavanceerde installaties om optimaal comfort en maximale duurzaamheid te bieden. Zo wordt er een energiezuinige vloerverwarming, warmtepompen en een systeem voor regenwaterrecuperatie geplaatst. Met de inrichting doet u natuurlijk uw eigen ding.
  Het totale project omvat 3 gebouwen met in totaal 𝟒𝟎 𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧, 𝟔 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝟏 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐞̈𝐥𝐞 𝐫𝐮𝐢𝐦𝐭𝐞.
  Aan parkeerplaats is er ook geen gebrek: bovengronds en ondergrondse parkeerplaatsen, een bezoekersparking, en voldoende fietsenstallingen en bergingen.
 • RESIDENTIE TERRA VERDE
  VERKOCHT

  RESIDENTIE TERRA VERDE

  Wezembeek-Oppem
  Woonproject Terra Verde - VERKOCHT

  Residentieel wonen in een uniek groen kader.
  Centraal gelegen in Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van Brussel en alle grote invalswegen, bevindt zich Terra Verde. Dit stijlvol woonproject omvat 22 twee- en drieslaapkamer-appartementen.
  Alle appartementen hebben één of meerdere zeer ruime terrassen van waar je uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin: een sterk staaltje tuinarchitectuur van de hand van de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz. Je wagen staat veilig gestald in de ondergrondse garage van het gebouw. Wonen in Terra Verde is tevens future-proof. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp en 3 zonnepanelen, zodat de technieken van morgen als standaard van vandaag worden gehanteerd.
  In dit appartement op de eerste verdieping met een bruto oppervlakte van 123 m² bevinden zich een inkomhal - ruime woon- en eetkamer met luxueus uitgeruste keuken - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - berging en 2 terrassen met een totale bruto oppervlakte van 18 m².
 • RESIDENTIE DE KAT
  VERKOCHT

  RESIDENTIE DE KAT

  Tervuren
  Woonproject De Kat - VERKOCHT

  Dit nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van winkels, scholen, het openbaar vervoer (bus, tram 44), restaurants en zelfs het park en het Zoniënwoud.
  Momenteel zijn er nog SLECHTS 4 APPARTEMENTEN beschikbaar, dus wees er snel bij!
  Dit appartement van 115,2m² op het 2de verdiep bestaat uit een inkomhal met toilet - een mooie leefruimte met open keuken - berging - wasruimte - ingerichte badkamer - 2 slaapkamers en een terras van 41,1m².
  Voor ieder appartement is een privé parkeerplaats in de ondergrondse garage, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerplaats.
  Vakmanschap, kwaliteit van uitvoering en respect voor planning staan hier centraal. Alle appartementen werden luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door de prachtige, hoge plafonds krijgt u een gevoel van ruimte en dankzij de grote ramen is er veel lichtinval. Indien u meer van een modernere look houdt, kunnen de plafonds ook verlaagd worden. U hoort het al, in dit project kan u nog uw eigen smaak inbrengen zodat het een appartement is waar u zich écht helemaal thuis voelt.
  Voor uw comfort werd er aan alle moderne vereisten gedacht: het gebouw voldoet aan de nieuwste normen op gebied van thermische isolatie, verluchting door ventilatiesysteem C+,...
  Dankzij het feit dat dit een kleinschalig nieuwbouwproject is met 8 appartementen, zal er een vlotte werking heersen en zullen de lasten beduidend lager zijn dan bij een gemiddeld appartementsgebouw. De appartementen zijn dankzij de goede ligging, ideaal om zelf te bewonen of als investering om nadien te verhuren.
 • RESIDENTIE GEBROKEN HOF
  VERKOCHT

  RESIDENTIE GEBROKEN HOF

  Eizer
  Woonproject Gebroken Hof - VERKOCHT

  Het NIEUWBOUWPROJECT "Residentie Gebroken Hof" bestaat uit 12 appartementen (met ondergrondse parkeergarage en kelder) en 1 handelszaak. Het gebouw is hedendaags en stijlvol ontworpen, en zal gebouwd worden volgens de regels van de kunst en conform EN met materialen van eerste keus. Het gebouw bestaat uit 3 kernen die elk een afzonderlijke ingang met trap en lift hebben en toegang verschaft tot telkens 4 appartementen.
  De ligging is zeer goed: gelegen in het centrum van Eizer (handelszaken, het openbaar vervoer -bushalte- en de school bevinden zich op wandelafstand), het gebouw is rustig gelegen tussen het centrum van Overijse en Tervuren, en het achterliggend gebied zal een kwaliteitsvolle ingroening krijgen.