Diensten

Wenst u te verhuren zonder kopzorgen?

Dan heeft Home Consult de oplossing! Wij nemen het volledige administratieve en financiële beheer van uw eigendom ter harte en regelen eveneens alle praktische zaken.

Wenst u te verhuren zonder kopzorgen?

Een luisterend oor, deskundigheid, vertrouwen en transparantie: dit zijn de waarden die Home Consult hanteert wanneer een eigenaar zijn vastgoed bij ons in beheer geeft. Ons doel is uw vastgoed valoriseren, uw huurinkomsten veiligstellen en de rentabiliteit van uw investering optimaliseren. Het is bovendien de bedoeling dat u volledig ontzorgd wordt. Zo kan u van uw vastgoedinvestering genieten zonder zorgen.

Omdat elk pand anders is, bieden wij oplossingen aan op maat: van het selecteren van de huurder tot het innen van huurgelden en lasten. Onze beheerders houden rekening met alle commerciƫle, technische en financiƫle parameters die bijdragen tot het goede beheer van een eigendom.


Bovenop de beheerdiensten kan elke eigenaar desgewenst genieten van daadwerkelijk erfgoedadvies. Wij merken uit ervaring dat veel eigenaars het beheer van hun eigendom onderschatten en op deze manier rendement verliezen. De overheid legt verhuurders tal van regels op en wie niet oplet riskeert stevige boetes. Een goede rentmeester verzekert het rendement van uw investering en informeert u over de bestaande regels.

Interesse in beheer of rentmeesterschap?

Vraag nu uw gratis offerte!

Contacteer ons