Real Estate Consultants

Wij zorgen voor je nieuwe thuis

U bent als expat in België op zoek naar een appartement of woning te huur in de regio in of rond Brussel (bv. Sterrebeek, Tervuren, Zaventem, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Evere, Elsene,…)? Neem dan nu contact op met Home Consult.
Verhuizen naar een ander land, een andere job of functie, een nieuwe school voor de kinderen, uw sociaal leven en dat van uw gezin heropbouwen,… Dit zijn nog maar enkele redenen waarom het verhuizen naar het buitenland voor een expat een stressvolle aangelegenheid kan zijn. Het is dan ook uiterst belangrijk dat expats de juiste weg wordt getoond, rekening houdend met de wensen en noden van het gezin.

Aangezien Home Consult een familiebedrijf is, liggen deze normen en waarden ons heel nauw aan het hart. Wij hebben dan ook sinds meer dan 20 jaar de focus gelegd op het ontvangen, begeleiden en helpen van nieuwe en bestaande expats in de Vlaamse oostrand (Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem,…) en natuurlijk ook Brussel. Het is onze roeping om elke expat welkom te doen voelen en te zorgen dat zij in de komende jaren gelukkig kunnen zijn in dit fantastische België. Dankzij deze expat-focus hebben we, in en rond Brussel, met trots een heel ruim en kwalitatief vastgoedaanbod opgebouwd. Wens je graag te weten hoe wij je/jouw gezin aan de ideale woonst kunnen helpen? Bekijk dan nu het uniek Home Consult-huisvestingsproces.

Wenst u een vrijblijvend gesprek over het huren van uw toekomstig verblijf in Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…) of er net buiten (bv. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg,…)? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.