Real Estate Consultants

Huurovereenkomst

Kandidaat huurder goedgekeurd? Onze administratieve duizendpoten die permanent bezig zijn met verhuurdossiers stellen een waterdichte huurovereenkomst op. Hierbij houden wij rekening met de regelmatig wijzigende bepalingen van de huurwetgeving en zorgen dat ons team hiervan permanent op de hoogte wordt gehouden. Bovendien heeft Home Consult een “in house” jurist die alle juridische problemen in de kiem smoort.

Naast het opstellen van de huurovereenkomst wordt er een afspraak geregeld met de expert (naar keuze) voor de ingaande plaatsbeschrijving.

De huurovereenkomst wordt samen met de huurders en verhuurders ondertekend in het Home Consult-kantoor, dit onder begeleiding van één van onze verhuurexperten.
Er wordt ook nogmaals nadruk gelegd op alle verplichtingen gelinkt aan de huurovereenkomst (voorbeeld: huurwaarborg, brandverzekering, onderhoud,…).

Indien u na ondertekening van de huurovereenkomst nog vragen heeft staan wij natuurlijk steeds te uwer beschikking. Ons motto: “Onze job stopt niet na de handtekening op de huurovereenkomst.”

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.