Real Estate Consultants

Home Consult, kies in alle vertrouwen voor uw vaste waarde!

Home Consult is een jong en dynamisch immo kantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.

Het ruime aanbod van Home Consult omvat zowel panden die te huur als te koop staan. Wij streven er naar om in onze portefeuille inzake prijs een zo ruim mogelijke waaier van mogelijkheden aan te bieden. Ook voor vastgoedbeleggingen kan u bij Home Consult terecht, zowel voor advies als voor daadwerkelijke investeringen.

Als familiebedrijf met zijn roots in de streek zelf, heeft Home Consult een zeer gedegen reputatie opgebouwd in de particuliere sector, maar ook bij instanties zoals de NAVO, de Europese instellingen, ambassades en multinationale ondernemingen.

SERVICE YOU DESERVE
PEOPLE YOU TRUST
YEARS OF EXPERIENCE

De service van Home Consult bestaat er onder andere in dat wij zowel voor lokale als voor nationale en internationale klanten voortdurend op zoek zijn naar kwalitatieve panden; in verhuur of verkoop, nieuwbouw of reeds langer bestaande residenties, huizen of appartementen. Enkel door zo tewerk te gaan heeft Home Consult een eerlijke en transparante portefeuille van vastgoedaanbiedingen weten op te bouwen.

Ons team staat steeds voor u klaar!
Contacteer ons

Zaakvoerder

Team

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.