Real Estate Consultants

Home Consult, uw partner in de verhuur van uw woning

U wil uw woning of appartement gelegen in de omgeving van Sterrebeek, Tervuren, Kortenberg,… en omstreken, verhuren aan een kwalitatieve huurder? Tevens wenst u een goed rendement en geen kopzorgen? Neem dan nu contact met Home Consult.

Wij focussen ons als familiebedrijf reeds meer dan 20 jaar op het ontvangen, begeleiden en helpen van nieuwe en bestaande expats in en rond Brussel.

Dankzij deze expat-focus hebben we met trots een heel ruim en kwalitatief vastgoedaanbod opgebouwd.
Na jarenlange samenwerking met alle NATO-delegaties, Europese Commissie, Ambassades, Relocation kantoren én internationale bedrijven (o.a. Toyota Motor Europe, IMEC, …), vinden deze hun weg naar Home Consult steeds blindelings terug. Zo een 70% van ons aanbod wordt dan ook verhuurd aan expats.

Voor deze expat-families is het verhuizen naar een ander land een hele opdracht. Denk maar aan de stress die een andere job of functie, een nieuwe school voor de kinderen, een nieuw sociaal leven, etc. met zich mee kan brengen. Om die reden heeft Home Consult haar uniek huisvestingsproces ontwikkelt.
Deze aanpak zorgt er voor dat een hele hoop stress ontnomen wordt van het gezin. Zowel bij korte- of lange termijn huur, gemeubeld of ongemeubelde huur en in de villa en appartementen-markt staan wij steeds klaar met een top service.

Het expat-cliënteel mag dan wel belangrijk zijn, ook onze lokaal zoekende klanten krijgen dezelfde service. Een mix tussen deze 2 type kandidaat-huurders zorgt voor een perfecte afzet van alle soorten panden.

Niet alleen het vinden van een nieuwe huurder is de hoofdzaak. Het is misschien zelfs nog belangrijker dat uw toekomstige huurder de huur betaalt en daarenboven het pand goed onderhoud. Home Consult streeft een zo grondig mogelijke selectieprocedure na door het vragen van inkomstenbewijzen en het bekijken van “het verhaal achter de huurders”… Dankzij onze jaren lange ervaring in het verhuren van vastgoed, kunnen we al snel het kaf van het koren scheiden. Dit onder het motto: “Liever iets langer wachten op een goede huurder, dan snel verhuren aan een slechte kandidaat”.

Ook de huurovereenkomsten die Home Consult opstelt zijn waterdicht. Wij houden rekening met de regelmatig wijzigende bepalingen van de huurwetgeving en zorgen dat ons team hiervan permanent op de hoogte wordt gehouden. Deze strikte manier van werken beperkt uw risico’s en maakt uw vastgoedinvestering rendabel.

Heeft u helemaal geen zin in de technische, juridische en menselijke kant van het verhuren? Of vertrekt u naar het buitenland zonder dat u zich zorgen wenst te maken over de verhuurde woning?
Kies dan voor de dienst “Beheer”. Zo neemt Home Consult de kopzorgen van u over en kan u zorgeloos genieten van uw vastgoedinvestering. Dit zoals altijd met onze persoonlijke aanpak.

Belangrijk om weten:
 • Home Consult werkt in het verhuur-segment op niet-exclusieve basis. U bent dus niet verbonden aan een exclusief contract;
 • Wij handelen onder het “No cure-no pay-principe”. Heeft Home Consult geen geschikte huurder gevonden? Dan hoeft u ons ook niets te betalen. Dit motiveert ons team extra hard om er 200% voor te gaan;
 • Onze portefeuille bestaat zowel uit korte- of lange termijn-, gemeubeld of ongemeubelde huur en uit villa’s, kleinere woningen en appartementen;
 • Onze focus ligt op de Vlaamse oostrand, m.a.w. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, Zaventem, Overijse, … en natuurlijk de oostkant van Brussel;
 • Home Consult is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. U bent bij ons geen nummer;

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor het verhuren van uw woning of appartement gelegen in de regio van Sterrebeek, Tervuren, Kortenberg, Brussel,… en omstreken.
Contacteer ons

Overtuigde klanten

 • Lancierstraat 1
  Ilse Dehertogh, verhuurder
  Professioneel team, correcte service en vlotte samenwerking.
  Aangename ervaring, zeker voor herhaling vatbaar !
 • Marc Zwaenepoel, Kortenberg
  "Wij zijn na het eerste contact in vertrouwen op het voorstel tot samenwerking ingegaan en geen minuut spijt van gehad. Je zou het in deze korte verwoording kunnen samenvatten als een mengeling van vr...
 • Gwen Liers - David Van De Velde, Zaventem
  Beste Home Consult,
  We willen jullie bedanken 'voor het fijn samenwerken' :)  Fijn dat jullie zeer snel antwoordde & steeds correct waren. (Ook al hadden ik & David een moeilijk uurr...

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.