Real Estate Consultants

Vrijblijvend advies met waardebepaling

Eén van onze verkoop-experten komt langs bij uw woning voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij de jarenlange ervaring en de meer dan 1000 verkopen die Home Consult reeds heeft gerealiseerd, wordt er u een eerlijke vork gegeven van de mogelijks te bekomen prijs. Home Consult staat gekend om geen overschatting te doen en u een eerlijk idee te geven van een marktconforme waarde. Het idee achter deze werkwijze: Overschatting zorgt voor een trage verkoop waar je noodgedwongen vroeg of laat in prijs dient te zakken. Door in dit negatief spiraal terecht te komen is de kans groot dat u uiteindelijk verkoopt aan een lagere waarde dan de (eerlijk) geschatte waarde. Let dus op met een buitensporig geschatte prijs.

Stel al uw vragen over het gehele verkoopproces en onze specifieke manier van werken (zoals o.a. onze specifieke marketing-aanpak) aan onze verkoopexpert.
Hij/zij zal u ook de nodige tips en advies geven om de verkoopbaarheid te verbeteren. Zo behaalt u met een minimale investering een maximale verkoopwaarde.

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.