Real Estate Consultants

Vrijblijvend gesprek met waardebepaling

Eén van onze verhuur-experten komt langs bij uw woning voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij de jarenlange ervaring en de meer dan 2000 verhuringen die Home Consult reeds heeft gerealiseerd, wordt er u een eerlijke vork gegeven van de mogelijks te bekomen prijs. Home Consult staat gekend om geen overschatting te doen en u een eerlijk idee te geven van een marktconforme waarde. Het idee achter deze werkwijze: Overschatting zorgt enkel voor leegstand en extra kosten, met als gevolg een ontevreden klant.

Stel al uw vragen over het gehele verhuurproces en onze specifieke manier van werken (zoals o.a. ons uniek huisvestingsproces).
Onze expert zal u ook het nodige advies geven om de verhuurbaarheid te verbeteren. Zo haalt u het maximale rendement uit uw vastgoedinvestering.

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.