Te koop - Bouwgrond in Tervuren

€ 680.000

  • Bouwgrond te koop in Tervuren
Nieuw
MAP
Neem contact op

Dieweg, 3080 Tervuren

Perceel opp.

1376  m²

Unieke Kans: High-End Bouwgronden voor Villa’s in residentieel parkgebied.


Met enthousiasme stelt Home Consult u deze 5 unieke bouwgronden, met een oppervlakte van 10a50 en groter, voor. Gelegen op één van de meest prestigieuze locaties in de regio, waar u de mogelijkheid en vrijheid krijgt om uw luxueuze droomvilla te realiseren.

Locatie:

Deze exclusieve bouwgronden bevinden zich op een toplocatie te Wezembeek-Oppem, op slechts een steenworp van het gezellige centrum van Tervuren.
Deze bouwgronden liggen in Wezembeek-Oppem, pal op de grens met de gemeente Tervuren. Daarom opteren we ervoor om deze gronden eveneens onder de gemeente Tervuren te promoten.
De gemeente Tervuren biedt tal van faciliteiten  (winkels, scholen, restaurants,…) terwijl u toch omringd wordt door een prachtig groene omgeving. Bovendien bevindt zich vlakbij een tramhalte, waardoor u in geen tijd in het centrum van Brussel bent, perfect voor wie de stad dichtbij wil hebben. Kortom een unieke ligging in een prestigieuze en toch rustgevende omgeving.

Kenmerken:



  • High-end bouwgronden voor open bebouwing, perfect geschikt voor het creëren van uw droomvilla.

  • Gelegen in een klein straatje, vlakbij centrum Tervuren, omringd door bomen, in een rustige en  groene leefomgeving.



Beschikbaarheid:
mis deze unieke kans niet; de lancering van Fase 2 begint op 19 mei 2024 met prijzen (alleen na privéafspraak) vanaf € 615.000.



Wenst u meer informatie over deze unieke opportuniteit of komt u graag ter plaatse kijken, aarzel niet ons te contacteren op 02 731 07 07 of per e-mail op projects@home-consult.be. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u uw dromen waar te maken in het hart van Tervuren.

Financieel

prijs

€ 680.000

beschikbaarheid

Vanaf akte

Algemeen

perceel opp.

1.376,00 m²

tuin

nee

oppervlakte garage

Indeling

terras

nee

Over Tervuren

Tervuren ligt in de Druivenstreek, gelegen in de Groene Gordel rond Brussel. Je kan er wandelen en fietsen in het mooie park, het uitgestrekte Zoniënwoud, het Arboretum, langs de velden en door de holle wegen van Duisburg, Moorsel en Vossem, de deelgemeenten die hun landelijk karakter nog goed wisten te bewaren. Naast natuurschoon heeft Tervuren ook een rijke geschiedenis. Het AfricaMuseum is de absolute trekpleister, maar ook talrijke andere historische gebouwen getuigen trots van een rijk verleden. Eten en drinken kan je in één van de vele gezellige horecazaken.

Wenst u meer informatie of een bezoek?

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw telefoon invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw bericht invullen
U moet akkoord gaan met onze privacy voorwaarden