Diensten

Exclusief vastgoed

Uw woning is een pareltje? Uniek door haar geschiedenis, locatie of architectuur? Dan weet u als de beste dat het verkopen van dit type vastgoed een aantal extra vaardigheden vergt.

Om een luxepand te kunnen verkopen aan de maximale prijs, is het uiterst belangrijk om de juiste doelgroep te kunnen benaderen. Daarom valt of staat alles met de kwaliteit van het netwerk.

Home Consult heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedwereld en heeft zo een rijk netwerk uitgebouwd in het luxe segment. De oprichter van Home Consult, Marc Wolzer, heeft immers van in het begin mede de focus gelegd op exclusief vastgoed. Ondertussen staan er al meer dan 1000 luxevastgoedtransacties op de teller. Dit heeft geleid tot een zeer gedegen reputatie in de particuliere sector, maar ook bij expats en instanties zoals de NAVO, de Europese instellingen, ambassades en multinationale ondernemingen.

Home Consult beschikt hierdoor over het ideale klantenbestand dat we op een professionele en proactieve wijze kunnen benaderen en aansporen om een afspraak te maken om uw pand te bezoeken.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Home Consult Exclusief Vastgoed, stellen wij in nauw overleg een passende strategie en plan van aanpak op. Dankzij de extra aandacht die wij besteden aan presentatie en informatie kunnen wij uw eigendom optimaal in de kijker plaatsen. 

Exclusief vastgoed

Wenst u meer te weten te komen over onze exclusieve aanpak?

Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons