Diensten

Wij behalen de maximale verkoopprijs voor uw vastgoed

Bij de verkoop van een eigendom komt heel wat kijken. Naast de administratieve rompslomp is het natuurlijk de bedoeling dat u uw eigendom kunt verkopen aan de maximale prijs. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan ...

De 2 vastgoedkantoren in Sterrebeek en Tervuren zorgen voor een optimale instroom van kandidaat kopers én voor maximale zichtbaarheid van uw pand.

Om de ideale koper te vinden, is het belangrijk om zoveel mogelijk kandidaat kopers te bereiken. Hierbij is een breed en gevarieerd netwerk van actieve en passieve kopers uiterst belangrijk, en natuurlijk de manier waarop dit netwerk wordt benaderd.

Naast het proactief aanspreken van het netwerk, vormen onze doorgedreven en steeds innoverende marketing technieken, het uitgelezen recept om zoveel mogelijk kandidaat-kopers te bereiken.

Home Consult heeft haar eigen styliste zodat elk pand op de beste manier kan gepresenteerd worden (homestyling). Ons technisch team kan bovendien helpen bij eventuele lichte opfrissingswerken voor de beste presentatie. 

Waarom verkopen via Home Consult:

Waarom verkopen via Home Consult:

  • Niet verkocht = niet betalen (no cure no pay)
  • Gratis waardebepaling en realistische schatting
  • Groot klantenbestand met zoekende kopers, zowel lokaal als internationaal
  • Persoonlijke aanpak als familiebedrijf
  • Homestyling voor een hogere verkoopprijs
  • Enthousiast en hardwerkend team van sterke onderhandelaars

Wenst u ook te ontdekken hoe we van de verkoop van uw woning een succesverhaal kunnen maken?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze commerciële medewerkers.

Maak een afspraak

Onze aanpak

Uw woningverkoop begint natuurlijk met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Onze ervaring en sectorkennis maken dat u kan vertrouwen op een correcte waardebepaling.

Home Consult heeft meer dan 3.000 verkopen op haar conto (= +3.000 vergelijkingspunten). Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een correcte en eerlijke waardebepaling. Wij doen niet mee aan overschatting en zullen u steeds een realistisch beeld geven van een marktconforme waarde. Het idee achter deze werkwijze is dat overschatting voor een trage verkoop zorgt waarbij u noodgedwongen vroeg of laat in prijs dient te zakken. Door in dit negatief spiraal terecht te komen is de kans groot dat u uiteindelijk verkoopt aan een lagere waarde dan de (eerlijk) geschatte waarde. Let dus op met een buitensporig geschatte prijs. 

Vraag uw gratis schatting aan