Real Estate Consultants

Het 'high end-segment' bij Home Consult

Bent u eigenaar van een exclusieve woning, appartement of bouwgrond, gelegen in de regio Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…) of net er buiten (bv. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, …)? En wenst u deze te verkopen of verhuren?

Neem dan nu contact op met het Home Consult-team. Wij helpen u graag verder.

Ook in het “high end-segment” is Home Consult meer dan thuis.

Het is zo dat: hoe hoger het segment, hoe minder tijd/energie de kandidaat koper/huurder zal investeren in het zoeken naar zijn of haar woonst. Dit noemen wij “de slapende kandidaat-koper/huurder”. Zie het als iemand die absoluut wenst te kopen/huren, maar die door tijdsgebrek niet actief op zoek is. Het is dus logisch dat dit een compleet andere aanpak vergt. Een slapende kandidaat dient immers bij wijze van spreken te worden wakker gemaakt…

Hoe pakt Home Consult dit aan?

Door de jarenlange ervaring werd er een breed cliënteel opgebouwd in het exclusief segment. Zowel expats, investeerders als de lokaal zoekende klanten zijn hier belangrijk. Logischerwijs allen op zoek in de Vlaamse oostrand, m.a.w. Sterrebeek, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, Zaventem, Overijse, … en natuurlijk de oostkant van Brussel (bv. Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Elsene,…);

Deze klanten worden proactief benaderd en opgevolgd. Met het voeren van een optimale marketing (presentatie, focus op de juiste elementen,…) worden zij getriggerd om over te gaan tot aankoop.

Naast deze andere aanpak wordt logischerwijs onze “normale verkoop-aanpak” ook gehanteerd.

Is uw exclusieve woning, appartement of bouwgrond gelegen in de regio rond Sterrebeek, Tervuren, … en omstreken, of natuurlijk in één van de Brusselse gemeenten? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek met één van onze verkoop- of verhuurspecialisten. Wij helpen u graag verder.
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.