Real Estate Consultants

Ondertekening verkoopovereenkomst

Kandidaat koper goedgekeurd? Onze administratieve duizendpoten die permanent bezig zijn met verkoopdossiers stellen een waterdichte verkoopovereenkomst op. Hierbij houden wij rekening met de regelmatig wijzigende bepalingen van de vastgoedwetgeving en zorgen dat ons team hiervan permanent op de hoogte wordt gehouden. Bovendien heeft Home Consult een “in house” jurist die alle juridische problemen in de kiem smoort.
Eens de verkoopovereenkomst klaar is, wordt deze voorgelegd aan de notaris van de koper en verkoper. Eens laatstgenoemden groen licht hebben gegeven, wordt er ondertekend in het Home Consult-kantoor, dit onder begeleiding van één van onze verkoopexperten.

Wij brengen het volledige dossier over aan de notaris van de koper. Deze stelt de verkoopakte op dewelke ondertekend kan worden tussen de 2 en de 4 maanden, te rekenen vanaf ondertekening van de verkoopovereenkomst.

Indien u na ondertekening van de verkoopovereenkomst of authentieke akte nog vragen heeft, staan wij natuurlijk steeds te uwer beschikking. Ons motto: “Onze job stopt niet na de handtekening.”

Neem contact met ons op

Home Consult is een jong en dynamisch immokantoor dat reeds 20 jaar actief is op de vastgoedmarkt. Het aanbod bestrijkt zowel de Brusselse agglomeratie als Vlaams Brabant, maar het gros van de aanbiedingen situeert zich op de as Brussel-Leuven, waar ook ons kantoor gelegen is.